Indisk karry med torsk, ris og koriander
15-20
3 dages holdbarhed

Indisk karry med torsk, ris og koriander

Serveret med sprød næringsrig salatmix med kål og dressing.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie
  • Sukker

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Karry
1½ pose
Kokosmælk
2 dl
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Kålmix
100 g
Salatblanding
100 g
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 732 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 71 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Karrysauce: Pil rødløg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løgene 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt karry og steg videre 1 min. Kom kokosmælk i og lad det koge i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
  3. Fisk: Varm en stegepande op med lidt olie. Skær fisken i tern ca. 2x2 cm. Vend fisken i ½ spsk mel og lidt salt og peber. Steg dem i 1-2 min. ved høj varme, vend dem undervejs. Kom dem op i saucen og lad det småkoge 1-2 min.
  4. Dressing: Bland 1 spsk olivenolie, ½ spsk. sukker, hvidvinseddike, lidt salt og peber i en lille skål.
  5. Salat: Kom salat og kålmix i en skål og vend den med dressingen.
  6. Hak koriander og drys over saucen og servér med ris til.