Indisk karry med hvid fisk
20-30
5 dages holdbarhed

Indisk karry med hvid fisk

Serveret med ris og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Ris, hvide
200 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg solo
½ stk
Karry
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Mørksejfilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Koriander
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 707 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Karrysauce: Pil rødløg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løgene 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt karry og steg videre 1 min. Kom kokosmælk i og lad det koge i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
  3. Fisk: Varm en stegepande op med lidt olie. Skær fisken i tern ca. 2x2 cm. Vend fisken i ½ spsk mel og lidt salt og peber. Steg dem i 1-2 min. ved høj varme, vend dem undervejs. Kom dem op i saucen og lad det småkoge 1-2 min.
  4. Hak koriander og drys over saucen og servér med ris til.