15-20
3 dages holdbarhed
Indisk karry med torsk, ris og koriander
Serveret med sprød næringsrig salatmix med kål og dressing.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- fisk,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Mel
- Salt
- Peber
- Olie
- Olivenolie
- Sukker
Det skal du bruge
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Karry
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Kogte ris
1 pose
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Kålmix
100 g
Salatmix Toscana
100 g
Koriander
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 688 kcal
- Fedt 31 g
- Kulhydrater 68 g
- Protein 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Karrysauce: Pil rødløg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løgene 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt karry og steg videre 1 min. Kom kokosmælk i og lad det koge i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
- Fisk: Varm en stegepande op med lidt olie. Skær fisken i tern ca. 2x2 cm. Vend fisken i ½ spsk mel og lidt salt og peber. Steg dem i 1-2 min. ved høj varme, vend dem undervejs. Kom dem op i saucen og lad det småkoge 1-2 min.
- Ris: Del risene med fingrene mens de er i posen og tilbered i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.
- Dressing: Bland 1 spsk olivenolie, ½ spsk. sukker, hvidvinseddike, lidt salt og peber i en lille skål.
- Salat: Kom salat og kålmix i en skål og vend den med dressingen.
- Hak koriander og drys over saucen og servér med ris til.