Caribisk fiskegryde med kokos, koriander og lime-marineret torsk
25-35
3 dages holdbarhed

Caribisk fiskegryde med kokos, koriander og lime-marineret torsk

Ingredienser

Allergener
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Lime
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Rød chili
¼ stk
Tomat
2 stk
Rød peber
1 stk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Majsstivelse
¼ pose
Kokosmælk
2 dl
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 658 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Lime-marineret torsk: Skær fisken i tern ca. 3x3 cm. Læg dem i en skål og krydr dem med salt. Skyl limen, riv skallen fint og pres saften over fisken. Bland det lidt rundt og lad det trække.
  3. Caribisk fiskegryde: Pil løg og hvidløg og hak begge fint. Skræl ingefær og hak det fint. Skær chili i tynde skiver (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skær tomat og peberfrugt i tern. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, ingefær og chili i ca. 2 min. Tilsæt tomat, peberfrugt, bouillon og ½ dl vand og kog det i 5 min.
  4. Rør majsstivelse med en smule koldt vand. Kom kokosmælk i gryden og kog op igen. Tilsæt stivelsen og lad suppen jævne lidt under omrøring. Kom fisken i og kog videre i 2 min. Smag til med salt og peber.
  5. Hak koriander og drys over suppen. Servér med ris til.