Casarecce med gris, rosmarin og salvie
15-20
3 dages holdbarhed

Casarecce med gris, rosmarin og salvie

Hurtig pastasauce med tomat, rosmarin, salvie, kål, gulerødder og hakket kalv/flæsk.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Skalotteløg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Rosmarin, frisk
½ pose
Salvie, frisk
¼ pose
Hakket gris & kalv
300 g
Coleslaw-blanding
100 g
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 749 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
  2. Pastasauce: Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint. Pluk og hak rosmarin og salvie fint. Varm en stegepande op med lidt olie. Brun kødet i ét stykke 2-3 min. og del det derefter i mindre stykker. Tilsæt løg. hvidløg, rosmarin, salvie og kål/gulerodsblanding. Steg videre 2-3 min.
  3. Pasta: Kom pastaen i det kogende vand og kog ca. 10 min alt efter hvor al dente du ønsker den. Gem lidt kogevand til saucen.
  4. Sauce - fortsat: Tilsæt tomater og bouillon og lad det simre i 8-10 min. Smag til med salt og peber.
  5. Riv osten. Skyl og hak persille groft.
  6. Servering: Vend pastaen og persillen i saucen. Tilføj lidt kogevand for en passende konsistens. Servér med revet ost på toppen.