30-40
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Kylling i karry med kokos og koriander
Asiatisk inspireret kylling med dejlig smag af karry. Kokosmælk giver en afrundet smag og koriander giver det grønne pift med sin helt egen krydrede smag og duft. Serveres med grove ris.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Olie
- Peber
Det skal du bruge
Ris, brune
200 g
Peberfrugt gul
1 stk
Løg
1 stk
Karry
2 tsk
Bouillon, Grøntsag (Selleri)
½ pose
Chili grøn
½ stk
Kyllingebryst
280 g
Kokosmælk
2 dl
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 747 kcal
- Fedt 22 g
- Kulhydrater 89 g
- Protein 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
- Rens peberfrugt og skær i tynde strimler. Pil løg og skær i tynde både. Vend peberfrugt og løg med 2 tsk olie, karry og en lille smule salt.
- Opløs bouillon i 2 dl kogende vand. Skyl chili og skær i ringe TIP: Fjern frø og frøvægge for en mildere chilismag.
- Skær kylling i tern og brun på alle sider i lidt olie. Tilsæt peberfrugt og løg. Spæd op med bouillon og lad det simre i 10 min.
- Kom kokosmælk og chili i (gem lidt chiliringe til pynt). Lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber.
- Skyl og hak koriander groft. Hæld evt. overskydende vand fra risene. Anret med drys af koriander og chili.