Tandoori kylling med raita og naan
30-40
3 dages holdbarhed

Tandoori kylling med raita og naan

Sprød tandoori kylling med raita og naan brød, du selv bager.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Tandoori krydderi
18 pose
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½+1 dl
Kyllingelårsteak
350 g
Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Solo hvidløg
¼+¼ stk
Rødløg
1 stk
Agurk
½ stk
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 960 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 120 g
  • Protein 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Hvis du har tid kan du marinere kyllingen et par timer i forvejen.

  1. Tandoori: Bland tandoori krydderi med ½ dl yoghurt. Gnid det godt ind i kyllingen og lad det trække så længe som muligt.
  2. Tænd ovnen og varm op til 240°C.
  3. Naan: Rul pizzadejen tyndt ud med kagerulle. Smelt 1 spsk smør og bland med ¼ presset hvidløg. Pensl dejene med blandingen. Tryk dem let med våde hænder og bag i 7-8 min.
  4. Skru ovnen ned på 220°C. Pil rødløg og skær i kvarte. Læg dem i et ovnfast fad sammen med kyllingen med skindet opad. Bag det i 20-25 min. Kom lidt af væden fra fadet over løgene undervejs.
  5. Raita: Riv agurk og pres væden fra med hænderne. Bland med presset hvidløg, hakket koriander, yoghurt, salt og peber.
  6. Servér kyllingen med løg og dyp naan brødene i raita til.