30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed
Wok med grøntsager og nudler i soja-honning marinade
Wokret med masser af sprøde grøntsager i en lækker marinade med soja, honning og hvidløg tilsat stegte tern af grillost, nudler og toppet med forårsløg. Perfekt til en kødfri dag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- soja,
- mælk,
- selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Bouillon, Grøntsag (Selleri)
½ pose
Hvidløg solo
½ stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Honning
2 tsk
Saucejævner (Mælk, Laktose)
2 tsk
Gulerod
2 stk
Broccoli
½ stk
Peberfrugt rød
1 stk
Nudler fuldkorn (Gluten)
125 g
Grill-ost (Mælk, Laktose)
125 g
Chili flager/knust
½ tsk
Forårsløg
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 565 kcal
- Fedt 17 g
- Kulhydrater 74 g
- Protein 29 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Marinade: Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand. Pil og pres hvidløg. Rør bouillonen med soja, honning, saucejævner og hvidløg.
- Skræl gulerødder og skær i tynde skiver på skrå. Skyl broccoli og del i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
- Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 4-5 min. uden låg. Skyl nudlerne kort i koldt vand.
- Skær grillost i tern på 2x2 cm. Varm lidt olie på en pande ved høj varme og steg osten sammen med chiliflager ca. 5 min. så de tager farve.
- Lynsteg gulerod, broccoli og peberfrugt ca. 2-3 min. Vend jævnligt i det. Tilsæt marinaden og lade den koge med, så den tykner let. Smag til med lidt peber.
- Tilsæt ostetern og bland nudlerne i. Top med forårsløg og servér.