Wok med grøntsager og nudler i soja-honning marinade
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Wok med grøntsager og nudler i soja-honning marinade

Wokret med masser af sprøde grøntsager i en lækker marinade med soja, honning og hvidløg tilsat stegte tern af grillost, nudler og toppet med forårsløg. Perfekt til en kødfri dag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Solo hvidløg
½ stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Honning
2 tsk
Saucejævner (Mælk, Laktose)
2 tsk
Gulerod
2 stk
Broccoli
½ stk
Rød peber
1 stk
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
125 g
Grill-ost (Mælk, Laktose)
125 g
Chiliflager
½ tsk
Forårsløg
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 565 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marinade: Opløs bouillon i 1½ dl kogende vand. Pil og pres hvidløg. Rør bouillonen med soja, honning, saucejævner og hvidløg.
  2. Skræl gulerødder og skær i tynde skiver på skrå. Skyl broccoli og del i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tynde strimler. Skyl og snit forårsløg i tynde ringe.
  3. Kog nudler i rigeligt letsaltet vand i 4-5 min. uden låg. Skyl nudlerne kort i koldt vand.
  4. Skær grillost i tern på 2x2 cm. Varm lidt olie på en pande ved høj varme og steg osten sammen med chiliflager ca. 5 min. så de tager farve.
  5. Lynsteg gulerod, broccoli og peberfrugt ca. 2-3 min. Vend jævnligt i det. Tilsæt marinaden og lade den koge med, så den tykner let. Smag til med lidt peber.
  6. Tilsæt ostetern og bland nudlerne i. Top med forårsløg og servér.