5 dages holdbarhed
Quick høns i asparges i tarteletter med bacondrys
3.65 (150)
Under 20 min
5 Ingredienser
Her får du klassiske tarteletter med færdiglavet høns i asparges og sprød topping af ristet bacon. Tarteletterne serveres med lynstegte gulerødder og persilledrys. Nemt og let på en hverdagsaften.
Her får du klassiske tarteletter med færdiglavet høns i asparges og sprød topping af ristet bacon. Tarteletterne serveres med lynstegte gulerødder og persilledrys. Nemt og let på en hverdagsaften.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Høns i asparges
600 g
Bacon
75 g
Gulerod
3 stk
Tartelet
6 stk
Bredbladet persille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 826 kcal
- Fedt:
- 52 g
- Kulhydrater:
- 59 g
- Protein:
- 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Hæld høns i asparges i en gryde og varm den igennem ved medium til svag varme ca. 12 min.
Skræl gulerødder, skær dem i stave på ca. 1x4 cm og fordel dem på en bageplade. Vend med lidt olie og salt og bag dem i ovnen i 10-12 min.
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir og steg det sprødt i ovnen 7-8 min. Vend evt. i det undervejs. Læg det til afkøling på et stykke køkkenrulle, når det har den ønskede sprødhed. Skyl og hak persille.
Varm tarteletterne i ovnen 2-3 min. Fyld dem med høns i asparges og drys bacon og persille over. Servér straks med de ristede gulerødder.
Håber maden smager!