Quick høns i asparges i tarteletter med bacondrys
15-20
5 dages holdbarhed

Quick høns i asparges i tarteletter med bacondrys

Her får du klassiske tarteletter med færdiglavet høns i asparges og sprød topping af ristet bacon. Tarteletterne serveres med lynstegte gulerødder og persilledrys. Nemt og let på en hverdagsaften.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Høns i asparges (Laktose)
600 g
Bacon
75 g
Gulerod
3 stk
Tartelet (Gluten, Hvede)
6 stk
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 826 kcal
  • Fedt 52 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Hæld høns i asparges i en gryde og varm den igennem ved medium til svag varme ca. 12 min.
  2. Skræl gulerødder, skær dem i stave på ca. 1x4 cm og fordel dem på en bageplade. Vend med lidt olie og salt og bag dem i ovnen i 10-12 min.
  3. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir og steg det sprødt i ovnen 7-8 min. Vend evt. i det undervejs. Læg det til afkøling på et stykke køkkenrulle, når det har den ønskede sprødhed. Skyl og hak persille.
  4. Varm tarteletterne i ovnen 2-3 min. Fyld dem med høns i asparges og drys bacon og persille over. Servér straks med de ristede gulerødder.