Persillebagt torsk med bulgursalat
20-30
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Persillebagt torsk med bulgursalat

Nem fiskeret med inspiration fra middelhavsregionen

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Karry
½ spsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Bredbladet persille
½ pakke
Hvidløg
1 fed
Æbleeddike (Svovldioxid)
½ spsk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Rødløg
½ stk
Rød peber
½ stk
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 456 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C (Varmluft).
  2. Kog bulgur i 3 dl vand med karry, bouillon og lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  3. Fisk: Skyl og hak persillen og kom halvdelen i en skål. Pres hvidløg i og bland med 1 spsk olivenolie, æbleeddike og lidt salt. Kom fisken i et ovnfast fad med bagepapir og fordel persilleblandingen over hvert stykke fisk. Bag i oven 8-12 min. afhængig af tykkelse.
  4. Grøntsager: Pil løg og hak det fint. Rens peberfrugt og skær i små tern. Skyl spinaten.
  5. Bulgursalat: Bland grøntsagerne med resten af persillen og den lune bulgur. Smag det hele til med salt og peber.
  6. Servér fisken med bulgursalat. Dryp evt. væden fra fadet over.