Kæmperejer i karrysauce
15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Kæmperejer i karrysauce

Serveret med ris og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • krebsdyr,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1½ fed
Gulerod
2 stk
Karry
1½ pose
Kokosmælk
3 dl
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 704 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Karrysauce: Pil rødløg og hvidløg og hak begge dele fint. Skræl gulerod og skær i tern ca. 1x1 cm. Varm en gryde op med lidt olie og steg løgene og gulerodsternene 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt karry og steg videre 1 min. Kom kokosmælk i og lad det koge i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kæmperejer: Varm en stegepande op med lidt olie. Vend rejerne i ¾ spsk mel og lidt salt og peber. Steg rejerne 1 min. på hver side ved høj varme. Kom dem op i saucen og lad det småkoge 1-2 min.
  4. Hak koriander og drys over rejerne og servér med ris til.