Citronpasta med tun og grønne bønner
15-20
4 dages holdbarhed

Citronpasta med tun og grønne bønner

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Tun i vand (Fisk)
2 dåse
Grønne bønner
100 g
Bredbladet persille
½ pakke
Babyspinat
75 g
Citron
½ stk
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Fiskesauce (Fisk)
¾ tsk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 708 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 64 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Forberedelse: Riv osten. Dræn tunen for vand. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Grønt: Skær enderne af bønnerne og del dem i to. Skyl persille og hak det groft. Skyl babyspinat. Riv citronskal og pres saften.
  3. Sauce: Bland yoghurt med fiskesauce, ⅔ af osten, ½ spsk smør, ½ spsk olivenolie, citronskal og saft, lidt salt og peber.
  4. Pasta: Kog pastaen i 8 min. Tilsæt bønnerne og kog videre i ca. 3 min. Tag 1 dl af kogevandet fra. Vend spinaten i pasta gryden og hæld straks vandet fra. Kom pastaen tilbage i gryden. Vend det med tun, yoghurt-saucen, persille samt lidt af pastavandet. Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.
  5. Servér med det samme og drys med mere revet grana.