Kyllingesatayspyd med peanutbuttersauce
25-35
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kyllingesatayspyd med peanutbuttersauce

Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker peanutbuttersauce og ris.

Ingredienser

Allergener
  • Jordnødder,
  • nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Kyllingeinderfilet
300 g
Kokosmælk
½+1 dl
Karry
2+1 tsk
Basmatiris
200 g
Agurk
½ stk
Sukkerærter
75 g
Hjertesalat
1 stk
Træspyd
4 stk
Peanutbutter (Jordnødder, Nødder)
1 spsk
Citron
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 796 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Vend kyllingen i ½ dl kokosmælk, 2 tsk karry og ½ tsk salt og lad den trække 10 min. i køleskabet.
  2. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  3. Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter i mindre stykker, snit salat og bland med agurk.
  4. Sæt kyllingen på træspyd som på billedet og grill/steg dem 4-5 min. på hver side ved direkte varme TIP: Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.
  5. Peanutbuttersauce: Rist karry i ½ min. i en lille gryde. Tilsæt kokosmælk, peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med 1 tsk citronsaft og lidt salt.
  6. Servér saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.