4 dages holdbarhed
Chicken Grana med grov pasta
Ny opskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
En klassiker i det amerikanske køkken stærkt inspireret af det Italienske.
En klassiker i det amerikanske køkken stærkt inspireret af det Italienske.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Kyllingebryst
280 g
Rasp
30 g
Solo hvidløg
½ stk
Revet ost
50 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grana Padano
35 g
Pasteuriseret æg
½ bæger
Basilikum
1 drys
Fuldkornspasta
200 g
Oregano
½ tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 813 kcal
- Fedt:
- 26 g
- Kulhydrater:
- 86 g
- Protein:
- 59 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kom pastaen i letsaltet kogende vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Pil hvidløg og hak det fint. Varm en gryde op med lidt olivenolie og steg hvidløget 1-2 min. uden at det tager farve. Tilsæt tomat, oregano, salt og peber og lad det småsimre 10-12 min. Hak basilikum groft og kom i til sidst.
Læg kyllingebrysterne på et skærebræt og rids dem på langs med en kniv ca. ½ cm dybt. Bank dem med en kødhammer eller kasserolle, så de bliver ca. 1 cm tykke over det hele. Krydr med salt og peber. Kom dem i en skål og vend æg i, så det hele er dækket. Riv Grana og bland halvdelen med rasp. Panér kyllingen i raspen. Varm en stegepande op med olie. Steg kyllingen 2-3 min. på hver side.
Kom tomatsauce i et ovnfast fad og læg kyllingen der på. Drys resten af grana og revet ost over. Bag i ovnen 10-12 min. til osten har fået lidt farve.
Servér Chicken Grana med pasta til.
Håber maden smager!