Laks med teriyakisauce og agurkesalat
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Laks med teriyakisauce og agurkesalat

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1½ spsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Ingefær
2½ g
Honning
¾ spsk
Solo hvidløg
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Agurk
½ stk
Radiser
125 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 769 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C.
  2. Kog ris i 3½ dl vand under låg i 12 min. Sluk og lad dem trække færdig med låg på.
  3. Krydr laksen med salt og peber på begge sider. Læg dem på et passende fad med bagepapir i bunden. Bag dem i ovnen i ca. 18 min.
  4. Tariyakisauce: Hæl soja i en skål og bland med balsamicoeddike, 1 spsk vand, revet ingefær, honning, ½ spsk olie og presset hvidløg.
  5. Skræl skalotteløg og skær i skiver. Skær agurk i strimler og bland med skalotteløg i en skål. Bland halvdelen af teriyakisaucen i, gem resten til senere.
  6. Skær radiser i skiver. 
  7. Servér ovnbagt laks med agurkesalat, ris, radiser og resten af teriyakisaucen.