Hurtig pasta med fennikel og kapers
Vegetar
4 dages holdbarhed

Hurtig pasta med fennikel og kapers

Ny opskrift
Under 35 min
13 Ingredienser
One pot pasta i cremet sauce med squach, fennikel, blegselleri og kapers.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Solo hvidløg
½ stk
Spaghetti, fuldkorn
200 g
Mornaysauce
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Hakkede tomater
½ dåse
Tomatpuré
35 dåse
Fennikel
½ stk
Squash
½ stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Kapers
½ glas
Basilikum
1 drys
Grana Padano
25 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Rød balsamico
½ spsk
(Svovldioxid)
Salatmix Toscana
100 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
644 kcal
Fedt:
18 g
Kulhydrater:
92 g
Protein:
29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil hvidløg og pres det. Skyl fennikel, bladselleri og squash. Skær det hele i grove stykker ca. 3x3 cm.
 Kom alle grøntsagerne i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, mornaysauce, kapers med ½ spsk lage, 2½ dl vand, salt og peber. Bring i kog og lad det koge i 15-20 min under låg ved medium varme til pastaen er så al dente du ønsker den. Rør i gryden et par gange undervejs. Spæd til med lidt vand, hvis det bliver for fast. Pluk basilikum ned i til sidst.
 Riv osten og drys den over pastaen. Bland balsamico med ½ spsk olivenolie og vend i salaten.
Håber maden smager!