Stegt hvid fisk med purløg, bagt spidskål og brunet smør
25-35
5 dages holdbarhed

Stegt hvid fisk med purløg, bagt spidskål og brunet smør

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Spidskål
½ stk
Honning
½ spsk
Purløg
1 drys
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Mørksejfilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 485 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 47 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 min.
  3. Del spidskål i kvarte og læg dem på en bageplade med bagepapir. Kom honning, olivenolie og lidt salt på. Sæt pladen højt i ovnen og bag i ca. 15 min.
  4. Hak purløg fint og læg halvdelen i en skål (gem resten til senere). Bland med yoghurt og smag til med salt og peber.
  5. Skær fisken i et par mindre stykker. Krydr dem med salt og peber på begge sider. Varm en stegepande op med lidt olie og steg fisken i ca. 3 min. på hver side til den er klar.
  6. Smelt 1 spsk smør i en kasserolle og lad det blive gyldent. Tag det af varmen og bland med soja.
  7. Riv skallen af citronen og skær den i kvarte. Drys skallen over spidskålen. 
  8. Hæld det brunede smør over fisken. Servér med bagt spidskål, kartofler, purløgsyoghurt, citronbåde og drys det hele med resten af purløget.