Sticky kylling i appelsinglace med hvidløgsgulerødder og pak choy
20-30
4 dages holdbarhed

Sticky kylling i appelsinglace med hvidløgsgulerødder og pak choy

Serveret med ris.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Appelsin
½ stk
Lime
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
¾ pakke
Gulerod
2 stk
Hvidløg
1 fed
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Pak choy
1 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Sambal oelek
1½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 705 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Sticky kylling: Skyl appelsin og lime, riv skallen og pres saften fra begge. Varm en stegepande op med lidt olie og brun kyllingen ved høj varme. Krydr med peber og steg ca. 2 min på hver side ved medium varme. Tilsæt saft og skal fra appelsin og lime, teriyakisauce og 1 spsk sukker. Kog det sammen i 2-3 min.
  3. Hvidløgsgulerødder: Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå. Pil og pres hvidløg. Varm en stegepande op med lidt olie og steg gulerødderne ved middelhøj varme i ca. 4 min. Steg hvidløg og sesamfrø med det sidste min. Kom dem i en skål og brug panden igen.
  4. Pak choy: Varm panden op igen med lidt olie. Del pak choy i kvarte. Steg dem ved høj varme ca. 1 min. Kom 2 spsk vand og lidt salt ved og lad det dampe under låg i yderligere 1 min. Bland det med gulerødderne.
  5. Chili-mayonnaise: Rør mayonnaise og sambal oelek sammen.
  6. Servér sticky kylling med ris, hvidløgsgulerødder og pak choy med chili-mayonnaise som dip.