Laksebowl med ris og syltet rødkål
20-30
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Laksebowl med ris og syltet rødkål

Samt agurk, gulerod og lime-aioli.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • soja,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Rødkål
½ stykke
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Citrusvinaigrette
1 spsk
Aioli (Æg)
½ pakke
Lime
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Revet gulerod
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 784 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Syltet rødkål: Kog ½ dl vand, ¼ dl sukker og eddike op. Rør rundt så sukkeret smelter. Snit imens rødkål fint. Kom det i lagen og kog i 3 min. Tag gryden af varmen og lad det trække til resten er færdigt. Sigt lagen fra ved servering.
  3. Marineret laks: Varm en stegepande op med lidt olie. Skær fisken i store tern. Steg den ved høj varme 1-2 min. på begge sider, så den får lidt farve. Rør imens soja og citrusvinaigrette sammen i en skål. Kom fisken op i marinaden og vend rundt.
  4. Lime-aioli: Skyl lime og riv skallen fint. Bland det med aioli og smag til med limesaft. Skær resten af limen i både.
  5. Grønt: Skyl agurk og skær strimler af den med en tyndskræller.
  6. Anret: Læg risene i serveringsskåle. Fordel laks, syltet rødkål, agurkestrimler og revet gulerod over. Kom resten af marinaden over retten og top med lime-aioli. Servér med limebåde.