Burrito med mexikrydret kylling
25-35
2 dages holdbarhed

Burrito med mexikrydret kylling

Med bønner, tomat/majssalat og avocado-dressing.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½+½ stk
Hakket kylling
300 g
Bønnemix
½ dåse
Tacosauce
100 g
Mexico mix-krydderi
1 tsk
Chili grøn
½ stk
Tomat
1 stk
Majskerner
½ dåse
Koriander
1 pose
Lime
1 stk
Tortilla-wrap
4 stk
Nachos, saltet
30 g
Avocado
1 stk
Creme frisk
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 832 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 83 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i mikroovn, så sparer du energi ved ikke at tænde ovnen.
  2. Kødfyld: Pil løg og skær i skiver. Hæld væden fra bønnemixen. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kødet ca. 1 min. på hver side. ved høj varme, så det får lidt farve og stegeskorpe. Del kødet fra hinanden, tilsæt løg, bønner og tacosauce og mexi-krydderi efter smag. Lad det koge i ca. 10 min.
  3. Tortillas: Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol. Kan også varmes på en tør pande ca. 10 sek. på hver side ved høj varme.
  4. Tomat/majssalat: Skyl chili og tomat. Hæld væden fra majsene. Del chili på langs og fjern frøene TIP: hvis du ønsker retten mindre stærk, så mindsk/undlad chili. Hak chili og resten af løget fint. Skær tomat i tern og hak koriander. Bland det hele sammen og smag til med salt, peber og limesaft. Resten af limen skæres i både til senere.
  5. Avocado-dressing: Del avocadoen og fjern sten og skal. Blend avocado og creme frisk med en stavblender eller brug en gaffel til at mose det. Smag til med salt og peber.
  6. Kyllingeburritos: Smør hver tortilla med avocado-dressing. Kom kødfyld, tomat/majssalat og let knuste nacho chips på. Rul sammen og servér med limebåde.