20-30
4 dages holdbarhed
Hurtig pasta med kylling, svampe og spinat
Hurtig one pot opskrift, meget cremet og velsmagende.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- selleri,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Skalotteløg
1 stk
Hvidløg solo
½ stk
Bouillon, Grøntsag (Selleri)
½ pose
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
2½ dl
Pasta, hvid (Gluten, Hvede)
200 g
Champignon
125 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Babyspinat
75 g
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 697 kcal
- Fedt 14 g
- Kulhydrater 81 g
- Protein 61 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Varm en stor gryde op med lidt olie. Pil løg og hvidløg og hak begge i grove tern. Steg det 1-2 min. Tilsæt 3½ dl vand, bouillon, madlavningsfløde og pasta.
- Skær imens champignon i skiver og kom i gryden. Skær kyllingen i mindre stykker og tilsæt. Rør rundt og kog i ca. 15 min. under låg. Rør undervejs, så det ikke sætter sig.
- Skyl spinaten i posen. Brug din hånd til at sigte vandet fra, så du sparer på opvasken. Riv osten fint.
- Vend spinat og halvdelen af osten i pastaen, når den er klar. Smag til med salt og peber og lad det stå 1 min. med låg på. Servér retten med mere revet ost på toppen efter behag.