Marokkansk stuvning med kikærter og bulgur
30-40
5 dages holdbarhed

Marokkansk stuvning med kikærter og bulgur

Dejlig krydret ret med oksekødsboller og mynte samt kikærter og bulgur.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Løg
½ stk
Hvidløg
2 fed
Tomatpuré
1 pakke
Hakkede tomater
½ dåse
Ras el hanout
2 tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Kikærter
½ dåse
Hakket oksekød
300 g
Mynte, frisk
½ pakke
Gulerod
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 683 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Varm en gryde op med lidt olie. Pil løg og hvidløg og hak fint. Steg det i 1-2 min. uden det tager farve. Tilsæt tomatpuré og steg videre 1 min. Kom hakkede tomater, ras el hanout, bouillon og drænede kikærter i og rør godt rundt. Kog det i 1-2 min.
  3. Kødboller: Læg kødet på skærebrættet og del i ca. 30 stykker (på størrelse med en spilleterning) med en kniv. Rul dem til små boller. Kom dem i gryden og kog i 12-14 min. Smag til med salt og peber.
  4. Hak mynten fint og kom i gryden.
  5. Gulerødder: Skræl gulerødder, skær top og bund af og skær dem i stave.
  6. Servér retten med bulgur og gulerodsstave til.