Mac and cheese med kylling
25-35
4 dages holdbarhed

Mac and cheese med kylling

En amerikansk klassiker her med kylling, gulerodsstave og salat til.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
150 g
Kyllingebryst
280 g
Letmælk (Mælk, Laktose)
2½ dl
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Rasp (Gluten, Hvede)
30 g
Græsk krydderiblanding
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Citrusvinaigrette
1 spsk
Gulerod
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 849 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 87 g
  • Protein 67 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Sæt pastaen over og kog den meget al dente ca. 7-8 min.
  3. Bechamel: Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 2 spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den.
  4. Kylling: Skær kyllingen ud i mindre stykker 1x1 cm.
  5. Mac and cheese: Bland kylling, græsk krydderi, pasta, bechamel samt halvdelen af osten sammen. Kom det i et ovnfast fad og jævn det ud. Drys med rasp og resten af osten. Bag den i 10-14 min. til den har fået noget farve.
  6. Salat: Vend salaten med vinagrette.
  7. Gulerodsstave: Skræl gulerødder, skær top og bund af og skær dem i stave.
  8. Tag fadet ud af ovnen og lad det hvile et par min. Servér salaten og gulerodsstave til.