Grøn karry med kylling og ris
25
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Grøn karry med kylling og ris

Thai grøn karry med kokosmælk, forårsløg og peberfrugt i stærk sauce.

Ingredienser

Allergener
  • Krebsdyr,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker

Det skal du bruge

Ris, hvide
200 g
Kokosmælk
2 dl
Karrypasta grøn (Krebsdyr)
1 spsk
Fiskesauce (Fisk)
¼ spsk
Bouillon, Grøntsag (Selleri)
¼ pose
Peberfrugt rød
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Forårsløg
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 748 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Grøn karry: Hæld halvdelen af kokosmælken i en gryde og reducér det indtil det tykner ca. 3 min. Tilsæt karrypasta TIP: Reducér mængden, hvis du ønsker retten mindre stærk, og rør rundt. Tilsæt resten af kokosmælken, fiskesauce, ½ spsk sukker, bouillon og ½ dl vand. Lad det koge i 5 min.
  3. Grøntsager: Fjern kerner fra peberfrugten og skær den i grove stykker. Pil skalotteløg og skær i både. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver.
  4. Kylling: Skær kyllingen i mindre stykker. Kom kylling og alle grøntsagerne i den grønne karry og kog det 7-8 min. under låg.
  5. Hak koriander og drys over karryen. Servér med ris til.