Grøn karry med kylling og ris
20-30
5 dages holdbarhed

Grøn karry med kylling og ris

Thai grøn karry med kokosmælk, forårsløg og peberfrugt i stærk sauce.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Kokosmælk
2 dl
Grøn karrypasta
1 spsk
Fiskesauce (Fisk)
¼ spsk
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Rød peber
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 689 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøn karry: Hæld halvdelen af kokosmælken i en gryde og reducér det ca. 3 min. til det tykner Tilsæt karrypasta (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og rør rundt. Tilsæt resten af kokosmælken, fiskesauce, ½ spsk sukker, bouillon og ½ dl vand. Lad det koge i 5 min.
  3. Grøntsager: Fjern kerner fra peberfrugten og skær den i grove stykker. Pil skalotteløg og skær i både. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver.
  4. Kylling: Skær kyllingen i mindre stykker. Kom kylling og alle grøntsagerne i den grønne karry og kog det 7-8 min. under låg.
  5. Hak koriander og drys over karryen. Servér med ris til.