Tandoori-stegte rejer med naanbrød og raita
25
5 dages holdbarhed

Tandoori-stegte rejer med naanbrød og raita

Skøn indisk inspireret ret med store tigerrejer. Rejerne steges med tandoori, peberfrugt, løg og kikærter og serveres med raita og naanbrød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Agurk
½ stk
Rød peber
½ stk
Gul peber
½ stk
Rødløg
1 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1½ dl
Mynte
1 drys
Tandoori krydderi
3+2 tsk
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Kikærter
120 g
Naanbrød (Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 669 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 98 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Skyl, tør og skær agurk i små tern, drys med salt og lad dem stå i en skål. Skyl peberfrugterne og skær i tynde strimler. Pil løg og skær i tynde skiver.
  3. Dup agurketernene tørre og rør dem sammen med yoghurt og hakkede mynteblade. Lad det trække mens resten af retten laves færdig og smag til med peber.
  4. Varm lidt olie op i en pande og tilsæt 3 tsk tandoori, rejer, peberfrugt og løg. Steg ved god varme under omrøring i 3 min. Tilsæt kikærter uden væde og steg endnu 2 min. Smag til med salt og peber.
  5. Bland imens tandoori med 2 tsk olie og pensl et tyndt lag på den ene side af naanbrødene. Varm dem i ovnen på en bageplade med bagepapir 3-4 min.
  6. Anret de stegte rejer og grøntsager på brødene eller servér brødene til sammen med raita.