Krydret kylling med dadler i sprød skinke og svampebulgur
30
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Krydret kylling med dadler i sprød skinke og svampebulgur

Spændende og anderledes krydret kyllingebryst serveret med soltørrede dadler i sprød skinke og en smagfuld svampebulgur med rødløg og peberfrugttern.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Græsk krydderiblanding
1 spsk
Kyllingebryst
280 g
Bouillon, Høns
½ pose
Bulgur
175 g
Skinke lufttørret
2 skiver
Soltørrede dadler
6 stk
Champignon
125 g
Rødløg
½ stk
Peberfrugt rød
½ stk
Persille, bredbladet
1 drys
Citron
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 759 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 110 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kom 1 spsk græsk krydderi, salt og peber i en frostpose og læg kyllingebrysterne i posen og fordel krydderierne godt på kødet.
  2. Steg kyllingen i lidt olie ved middelvarme ca. 7 min. på hver side til de er gennemstegte.
  3. Opløs bouillonterning i 3½ dl kogende vand i en gryde. Tilsæt bulgur og kog i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til servering. Hæld evt. overskydende vand fra. 
  4. Del skinkeskiver i 6 stykker på langs og rul dem rundt om dadlerne. Dryp dadlerne med lidt olie og steg dem på en pande til skinken er sprødstegt på alle sider.
  5. Rens champignon og skær dem i skiver. Pil løg og skær det i tynde skiver. Skyl og rens peberfrugt for kerner og skær den i tynde strimler.
  6. Steg grøntsagerne ved høj varme i lidt olie 2-3 min. Krydr med salt og peber. Skyl og hak persillen.
  7. Vend grøntsagerne med bulguren, pres saft af citron over og dryp med lidt olie. Drys med persille og servér sammen med krydret kylling og dadler i sprød skinke.