Cremet fettuccine med arrabiatasauce, squash og pinjekerner
30-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Cremet fettuccine med arrabiatasauce, squash og pinjekerner

Skøn pastaret med dejlig krydret sauce. Hertil ovnbagte squash med sprøde pinjekerner.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Squash
½ stk
Pinjekerner
30 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg solo
½ stk
Chili rød
¼ stk
Hakkede tomater
350 g
Oregano
1 g
Basilikum
1 drys
Pasta, frisk
250 g
Æggeblomme, pasteuriseret
½ bæger
Creme frisk
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 616 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Varm ovnen op til 230°C.
  2. Ovnbagt squash med pinjekerner: Skyl squashen og skær den i ca. ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og vend dem i lidt olie, salt og peber. Steg squashskiverne i ovnen i 12-15 min. Strø pinjekernerne over squashen, når der er 3 min. tilbage af tilberedningstiden.
  3. Arrabiatasauce: Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak chilien fint. Varm en gryde op til middelvarme, tilsæt lidt olie og steg løg, hvidløg og chili til løgene er klare. Tilsæt de hakkede tomater og oregano og lad det koge i 10-12 min. Smag til med salt og peber. Det sidste minut af tilberedningstiden tilsættes halvdelen af hakket basilikum.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i 3-4 min. Sigt vandet fra, men gem 1 dl af kogevandet. Hæld pastaen tilbage i gryden.
  5. Cremet fettuccine:  I en skål blandes æggeblomme sammen med creme frisk og lidt peber. Sæt gryden mad pasta over middelvarme og vend æggemassen i. Varm igennem under omrøring til blandingen har jævnet. Tilsæt evt. pastavand til ønsket konsistens. Smag til med salt.
  6. Anret pastaen med arrabiatasauce og squash og drys med resten af basilikummen.