Hurtig risret med svinekød
20-25
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hurtig risret med svinekød

Hurtig ret med ris, bladselleri og rucola serveret med sweet chilisauce

Ingredienser

Allergener
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg solo
½ stk
Bladselleri
2 stilk
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Ris hvide
200 g
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Persille, bredbladet
1 drys
Rucola salat
50 g
Sød chilisauce
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 594 kcal
  • Fedt 5 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl bladselleri og skær i skiver.
  2. Sæt en gryde over med 4 dl vand og opløs bouillon heri.
  3. Kom ris, kød, løg, hvidløg og selleri i gryden sammen med lidt salt. Læg låg på og lade det simre i 12 min. og lad det trække i 10 min.
  4. Skyl persille og rucola. Vend rucola og persille i gryden.
  5. Servér med sød chilisauce ved siden af.