Hurtig risret med svinekød
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hurtig risret med svinekød

Ny opskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Hurtig ret med ris, bladselleri og rucola serveret med sweet chilisauce

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Bladselleri
2 stilk
(Selleri)
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Basmatiris
200 g
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Bredbladet persille
1 drys
Rucola salat
50 g
Sød chilisauce
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
594 kcal
Fedt:
5 g
Kulhydrater:
97 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl bladselleri og skær i skiver.
Sæt en gryde over med 4 dl vand og opløs bouillon heri.
Kom ris, kød, løg, hvidløg og selleri i gryden sammen med lidt salt. Læg låg på og lade det simre i 12 min. og lad det trække i 10 min.
Skyl persille og rucola. Vend rucola og persille i gryden.
Servér med sød chilisauce ved siden af.
Håber maden smager!