4 dages holdbarhed
Salvie-stegt gnocchi med kyllingefilet
3.95 (132)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Fennikel
½ stk
Salvie
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Gnocchi
500 g
Babyspinat
50 g
Mornaysauce
2 dl
Revet ost
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 772 kcal
- Fedt:
- 16 g
- Kulhydrater:
- 99 g
- Protein:
- 59 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Hak løg og hvidløg fint. Svits det på en pande i lidt olivenolie. Skyl fennikel og snit den fint.
Når løgene er klare tilsættes salvie og kylling samt lidt salt og peber og det hele vendes rundt. Tilsæt gnocchi, fennikel, spinat og mornaysauce og rør det sammen.
Hæld det hele i et ovnfast fad. Drys ost på toppen og sæt fadet i ovnen i 15 min. Servér rygende varm.
Håber maden smager!