Salvie-stegt gnocchi med kyllingefilet
20
4 dages holdbarhed

Salvie-stegt gnocchi med kyllingefilet

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg solo
½ stk
Fennikel
½ stk
Salvie, frisk
1 drys
Kyllingeinderfilet
300 g
Gnocchi
500 g
Babyspinat
50 g
Mornaysauce
2 dl
Revet ost
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 762 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 59 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Hak løg og hvidløg fint. Svits det på en pande i lidt olivenolie. Skyl fennikel og snit den fint.
  3. Når løgene er klare tilsættes salvie og kylling samt lidt salt og peber og det hele vendes rundt. Tilsæt gnocchi, fennikel, spinat og mornaysauce og rør det sammen.
  4. Hæld det hele i et ovnfast fad. Drys ost på toppen og sæt fadet i ovnen i 15 min. Servér rygende varm.