Fisk med sennepsauce og bacon
25-35
5 dages holdbarhed

Fisk med sennepsauce og bacon

Fisk med sennepssovs med det klassiske tilbehør peberrod, hakket æg, kartofler og bacon.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede,
  • laktosefri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Mel

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Æg
2 stk
Mørksejfilet (har været frosset)
2 stk
Hvidvin
⅓ dl
Bacon
75 g
Letmælk
2 dl
Grov sennep
2 tsk
Bouillon, Grøntsag
¼ pose
Kapers
½ glas
Høvlet peberrod
½ bæger
Rødbeder i tern
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 625 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Kog æggene med efter 8 min. Tag æggene op og skyl under koldt vand. Pil og hak dem og kom i en skål.
  2. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
  3. Fisk: Del fisken i portioner og krydr med salt. Kom den i et ovnfast fad med bagepapir og hæld hvidvin over. Bag 10-12 min. til at fisken deler sig i lamellerne.
  4. Bacon: Varm en stegepande op og steg bacon sprødt. Sæt det til side.
  5. Sennepssovs: Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 1½ spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min under omrøring. Tilsæt sennep, bouillon og lidt af væsken fra fisken. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den.
  6. Anret: Servér torsken med sennepssovs og kartofler samt hakket æg, bacon, kapers, peberrod og rødbedetern som tilbehør.