Fuldkornspasta med stegt blomkål
20-30
Vegetar
5 dages holdbarhed

Fuldkornspasta med stegt blomkål

Ingredienser

Allergener
  • Valnødder,
  • laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Blomkål
1 stykke
Citron
1 stk
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
3 pakke
Bredbladet persille
1 drys
Valnøddebrud (Nødder, Valnødder)
1 pose
Salatmix Toscana
150 g
Citrusvinaigrette
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 783 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Fuldkornspasta: Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog og kog pasta i 10-12 min.
  2. Skyl blomkål og citron. Del blomkålen i små buketter. Riv skallen på citron og pres saften. Pil og hak løg og hvidløg. Riv osten. Hak persille groft.
  3. Citronstegt blomkål: Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og hvidløg ved middelvarme til de er klare. Tilsæt blomkål og citronskal og steg ca. 6 min. Vend i det jævnligt. Hak valnødder groft, kom dem på panden og steg videre 5 min.
  4. Pastasauce: Hæld vandet fra pastaen, men gem ca. 1 dl. Kom pastaen på panden sammen med lidt kogevand og bland det sammen. Tilsæt ⅔ af den revne ost og smag til med citronsaft og peber.
  5. Salat: Kom salaten i en skål og vend sammen med vinaigrette.
  6. Anret: Drys hakket persille og resten af osten på toppen og servér evt. med lidt ekstra olivenolie.