Rødbedesuppe med pancetta
15-20
4 dages holdbarhed

Rødbedesuppe med pancetta

Den østeuropæiske suppe Borscht er genial på en kold vinteraften.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Bagekartoffel
1 stk
Kogte rødbeder
½ pakke
Grøntsagsbouillon
½ pose
Timian
½ pose
Pancetta i tern
130 g
Purløg, frisk
½ pose
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Coleslaw-blanding
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 853 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 101 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Rødbedesuppe: Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg 2-3 min. uden det tager farve. Skræl kartoffel og riv groft. Skær rødbede i mindre tern og kom det hele i gryden. Tilsæt ½ ltr vand, bouillon, timian, coleslaw blanding, lidt salt og peber. Kog det hele mørt ca. 15 min. Blend det glat med en stavblender til sidst eller undlad det, hvis du vil have den rustik.
  2. Pancetta: Varm imens en stegepande op og steg pancetta sprød ca. 5 min.
  3. Purløg: Snit eller klip purløg fint.
  4. Brød: Rist brødet på en brødrister.
  5. Kom en klat creme fraiche i hver portion suppe. Drys purløg og pancetta over og servér med ristet brød.