Rødbedesuppe med pancetta
30-40
4 dages holdbarhed

Rødbedesuppe med pancetta

Den østeuropæiske suppe Borscht er genial på en kold vinteraften.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Hvidløg solo
½ stk
Bagekartoffel
1 stk
Rødbeder
200 g
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Timian
½ tsk
Pancetta i tern
130 g
Purløg
1 drys
Brød
2 stk
Creme frisk
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 783 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Rødbedesuppe: Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg 2-3 min. uden det tager farve. Skræl kartoffel og rødbede, skær dem i mindre tern og kom i gryden. Tilsæt ½ ltr vand, bouillon, timian, lidt salt og peber. Kog det hele mørt ca. 20 min. Blend det glat med en stavblender til sidst.
  2. Pancetta: Varm imens en stegepande op og steg pancetta sprød ca. 5 min.
  3. Purløg: Snit eller klip purløg fint.
  4. Brød: Rist brødene på en brødrister.
  5. Kom en klat creme frisk i hver portion suppe. Drys purløg og pancetta over og servér med ristet brød.