Pitabrød med krydret kødfyld
25-30
3 dages holdbarhed

Pitabrød med krydret kødfyld

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Skalotteløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Mexico mix-krydderi (Selleri)
1 tsk
Tomatpuré
1 spsk
Pitabrød
2 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Chipotle-sauce (Soja)
1 spsk
Coleslaw-blanding
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 674 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme brødene på en brødrister, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Kødfyld: Pil og hak løg og hvidløg. Svits det på en pande ved medium varme. Læg løgene i en skål og skru panden op til høj varme. Steg kødet til det får farve, skru ned til medium varme og kom løgene tilbage på panden. Tilføj mexi-krydderi, tomatpuré og lidt salt og bland det godt sammen.
  3. Varm pitabrødene i ovnen 3-5 min. eller på brødristeren.
  4. Dressing: Bland youghurt med chipotlesauce.
  5. Fyld pitabrødene med kødfyld, coleslaw-blanding og top med dressing.