Hot pot med borlotti bønner og grillost
Vegetar
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hot pot med borlotti bønner

og grillost
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Hot pot er en traditionel ret med dybe rødder i asiatisk madkultur, især i lande som Kina, Japan, Korea og Vietnam. Den menes at stamme fra over 1.000 år tilbage, hvor den blev populær blandt nomadestammer.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Salt
  • Olie
Løg
½ stk
Bønner
1 dåse
Hvidløg
1 fed
Babyspinat
50 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grill-ost
250 g
(Mælk, Laktose)
Æg
2 stk
(Æg)
Oregano
½ pose
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 594 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 36 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil og hak løg og hvidløg og steg det på en pande ved medium varme til de er klare.
Sigt væden fra bønnerne og kom dem på panden sammen med tomat, spinat, ½ tsk sukker og lidt salt. Lad det koge op og skru ned til middel varme, så det bare simrer.
Skær osten i skiver og steg dem på en særskilt pande i lidt olie ved høj varme. 
 Slå æggene forsigtigt ud i panden med bønnerne og lad den stå ved svag varme i 5-6 min. til æggehviderne er faste. Krydder med oregano, salt og peber. Skyl og hak persille groft.
Servér hot pot med stegt ost og hakket persille på toppen.
Håber maden smager!