Hot pot med bælgfrugter
25-30
Vegetar
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hot pot med bælgfrugter

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Bønnemix
1 dåse
Solo hvidløg
½ stk
Babyspinat
50 g
Hakkede tomater
400 g
Grill-ost (Mælk, Laktose)
250 g
Æg (Æg)
2 stk
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 553 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 29 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg og steg det på en pande ved medium varme til de er klare.
  2. Sigt væden fra bønnemixen og kom dem på panden sammen med tomat, spinat, ½ tsk sukker og lidt salt. Lad det koge op og skru ned til middel varme, så det bare simrer.
  3. Skær osten i skiver og steg dem på en særskilt pande i lidt olie ved høj varme. 
  4. Slå æggene forsigtigt ud i panden og lad den stå ved svag varme i 5-6 min. til æggehviderne er faste. Skyl og hak persille groft.
  5. Servér hot pot med stegt ost og hakket persille på toppen.