5 dages holdbarhed
Pizza med tun
cherrytomater, kapers, jalapeno og rucolaNy opskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Selleri·
- Sennep·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
Løg
½ stk
Cherrytomater
125 g
Jalapeño, frisk
1 stk
Tun i vand
1 dåse
Kapers
½ glas
Pizzabund
2 stk
Tanelli ost
1 pk
Rucola salat
30 g
Hvidløgsdressing
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 702 kcal
- Fedt:
- 25 g
- Kulhydrater:
- 80 g
- Protein:
- 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Pil løg og skær i tynde skiver. Del cherrytomater i kvarte. Skær jalapeno i skiver. Dræn tun og kapers. Fordel tun, kapers og cherrytomater på pizzabundene, efterfulgt af løg, jalapenos og lidt olivenolie. Riv til sidst osten over pizzaerne.
Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem, hvis de ikke kan være på én plade.
Skyl rucolaen og kom på toppen af pizzaerne. Dryp til sidst med dressing.
Håber maden smager!