Toscansk suppe med okse og bønner
15-20
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Toscansk suppe med okse og bønner

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Hurtig suppe med masser af grøntsager, bønner og mørt oksekød. Lækkert og nemt.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Gulerod
½ stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Oksesteg af tykkam
300 g
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon
⅓ pose
Bønner
½ dåse
Timian
½ pose
Kålmix
75 g
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 626 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grøntsager: Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skræl gulerod, skyl bladselleri og skær begge dele i tern.
  2. Oksekød: Skær kødet i små tern 1x1 cm.
  3. Suppe: Varm lidt olivenolie i en gryde og steg grøntsagerne 2-3 min. Kom hakkede tomater og 2 dl vand i. Tilsæt bouillon, drænede bønner, timian og oksekød. Lad det småsimre under omrøring i 10 min. Kom kålen i og kog yderligere 2 min. Spæd til med vand, hvis suppen bliver for tør. Smag til med salt og peber.
  4. Brød: Lun brødet i en brødrister.
  5. Servér den varme suppe med brød til.