Tun quesadilla med cheddar og salat
15-20
5 dages holdbarhed

Tun quesadilla med cheddar og salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Tun i vand (Fisk)
2 dåse
Majskerner
140 g
Rødløg
½ stk
Bladselleri (Selleri)
½ stilk
Purløg, frisk
1 pakke
Mayonnaise (Æg)
1½ spsk
Hvidløg/Persille kryddermix (Svovldioxid)
1 pose
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Salatblanding
100 g
Balsamico vinaigrette
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 826 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tunfyld: Hæld væden fra tun og majs. Pil rødløg og hak det fint. Skyl bladselleri og skær i små tern. Klip eller hak purløg fint. Kom halvdelen af majsene i en skål sammen med tun og grøntsagerne og bland godt sammen med mayonnaise, krydderi, revet ost, lidt salt og peber.
  2. Quesadilla: Varm en pande op. Læg tortillas ud på bordet, fordel fyldet på den ene halvdel og fold den anden del over, så de bliver til halvmåner. Løft dem forsigtigt over på panden. Steg dem ved mellemhøj varme 2-3 min. på hver side eller til de har fået farve.
  3. Majssalat: Bland salaten med resten af majsene og vend med vinaigrette.
  4. Skær quesadillas over på midten og servér med majssalat.