Juicy hvidløgsbagt svinemørbrad
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Juicy hvidløgsbagt svinemørbrad

Ny opskrift
Under 45 min
8 Ingredienser
Ved denne tilberedning holdes alt saft og kraft i kødet. Serveret med bagte rødder og fuldkornsris giver det et lækkert mættende måltid.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Liste
Liste
Billeder
Fuldkornsris
135 g
Svinemørbrad
300 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Fennikel/peber mix
½ pose
(Sennep)
Bredbladet persille
1 pk
Smør
1 spsk
(Mælk, Laktose)
Majroe
1 stk
Pastinak
2 stk
Gulerod
2 stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
734 kcal
Fedt:
28 g
Kulhydrater:
78 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft). 
 Kog risene som anvist på posen.
Fjern sølvsenen. Varm olien med ingefær/hvidløg/chili op på en pande ved høj varme og brun mørbraden af på alle sider. Læg den over på et stykke stanniol og hæld stegeskyen over. Krydr med fennikel/pebermix, salt og peber og fordel 1 spsk smør over. Luk stanniolen og læg pakken i ovnen og bag i 15 min.
Skær top og bund af majroe, skyl den og skær den i både. Skræl rodfrugterne og skær dem i stave. Læg de hele på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Bag dem i ovnen i 10-15 min.
Tag mørbraden ud af ovnen og lad dem trække 5 min. inden den skæres i skiver. Skyl og hak persille groft. Hæld stegeskyen over risen og bland med persille.
Servér mørbradskiver med ris og bagte rødder.
Håber maden smager!