Juicy hvidløgsbagt svinemørbrad
35-45
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Juicy hvidløgsbagt svinemørbrad

Ved denne tilberedning holdes alt saft og kraft i kødet. Serveret med bagte rødder og fuldkornsris giver det et lækkert mættende måltid.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
135 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Svinemørbrad
300 g
Middelhavskrydderi
⅓ pakke
Majroe
1 stk
Pastinak
2 stk
Gulerod
2 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 655 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft). Pil og pres hvidløg.
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Mørbrad: Fjern sølvsenen. Varm olien med ingefær/hvidløg/chili op på en pande ved høj varme og brun mørbraden af på alle sider. Læg den over på et stykke stanniol og hæld stegeskyen over. Krydr med middelhavskydderi, salt og peber og fordel 1 spsk smør over. Luk stanniolen og læg pakken i ovnen og bag i 15 min.
  4. Rodfrugter: Skær top og bund af majroer, skyl dem og skær dem i både. Skræl rodfrugterne og skær dem i stave. Læg de hele på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Bag dem i ovnen i 10-15 min.
  5. Skyl og hak persille groft.
  6. Tag mørbraden ud af ovnen og lad dem trække 5 min. inden den skæres i skiver. Hæld stegeskyen over risen og bland med persille.
  7. Servér mørbradskiver med ris og bagte rødder.