15-20
5 dages holdbarhed
Quesadilla med okse og majs
Quesadilla med ost, okse og majs. Serveret med dip og mexicansk inspireret coleslaw
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
1½ tsk
Majskerner
140 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Koriander, frisk
½ pose
Coleslaw-blanding
100 g
Lime
½ stk
Sambal oelek
¾ tsk
Mayonnaise (Æg)
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 978 kcal
- Fedt 58 g
- Kulhydrater 61 g
- Protein 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kødfyld: Varm lidt olie op på en stegepande ved høj varme og brun kødet. Del det ud i småstykker og tilsæt Mexi-krydderi, lidt salt og peber. Steg videre et par min. Hæld væden fra majsene, kom dem på og varm dem igennem.
- Quesadilla: Læg tortillas ud på bordet. Kom kødfyld på den ene halvdel og drys ost over. Fold den anden halvdel over og tryk lidt sammen. Varm to stegepander op til medium varme og rist quesadilla på hver side til de bliver sprøde.
- Mexi-slaw: Hak koriander og bland med coleslaw-mix samt limesaft, sambal oelek, mayonnaise, lidt salt og peber. Rør det godt sammen.
- Servér varme quesadillas med mexi-slaw.