Pasta è patate
25
5 dages holdbarhed

Pasta è patate

Pasta med kartofler, serveret med pancetta, persille og parmesan. En klassiker fra det italienske husmandskøkken.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Pasta, hvid
150 g
Pancetta i tern
130 g
Løg
½ stk
Gulerod
1 stk
Bladselleri
1 stilk
Persille, bredbladet
1 drys
Grana Padano
70 g
Hvidløg solo
½ stk
Bagekartoffel
1 stk
Tomat
1 stk
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 868 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 94 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grønsager: Skræl kartofler og gulerod og skær i tern. Skær bladselleri i tern.
  2. Varm en mellemstor gryde op med lidt olivenolie. Steg kødet et par min. til det får lidt farve. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Kom det i gryden og steg med ca. 1 min.
  3. Kom alle grøntsagerne i og steg med. Skær imens tomat i grove tern og kom ved.
  4. Pasta: Tilsæt bouillon og 4½ dl vand og  kog i 6-7 min. Tilsæt pasta og kog i yderligere 10-12 min ved mellemhøj varme til pastaen er klar. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl og hak persille. Riv osten.
  6. Vend pastaen med persille og anret med et drys ost.