25-35
5 dages holdbarhed
Pasta è patate
Pasta med kartofler, serveret med pancetta, persille og Grana padano. En klassiker fra det italienske husmandskøkken.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- selleri,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Det skal du bruge
Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
1 stk
Bladselleri (Selleri)
½ stilk
Pancetta i tern
130 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Tomat
1 stk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Pasta (Gluten, Hvede)
150 g
Bredbladet persille
1 drys
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 766 kcal
- Fedt 27 g
- Kulhydrater 95 g
- Protein 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Grønsager: Skræl kartofler og gulerod og skær i tern. Skær bladselleri i tern.
- Varm en mellemstor gryde op med lidt olivenolie. Steg kødet et par min. til det får lidt farve. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Kom det i gryden og steg med ca. 1 min.
- Kom alle grøntsagerne i og steg med. Skær imens tomat i grove tern og kom ved.
- Pasta: Tilsæt bouillon og 4½ dl vand og kog i 6-7 min. Tilsæt pasta og kog i yderligere 10-12 min ved mellemhøj varme til pastaen er klar. Smag til med salt og peber.
- Skyl og hak persille. Riv osten. Vend pastaen med persille og anret med et drys ost.