Kylling Manchurian med ris
25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kylling Manchurian med ris

Stirfry ret med peberfrugt, rødløg og chili i sursød sauce, med ingefær og hvidløg.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Ris hvide
200 g
Kyllingebryst
280 g
Hvidløg solo
½ stk
Ingefær
15 g
Rødløg
½ stk
Peberfrugt grøn
½ stk
Chili rød
½ stk
Sød chilisauce
1½ spsk
Sojasauce
1½ spsk
Hvidvinseddike
½ spsk
Bouillon, Grøntsag
⅓ pose
Forårsløg
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 787 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Kylling: Skær kyllingen i tern, kom i en skål og krydr med salt og peber. Tilsæt 1 spsk mel og rør rundt. Tilsæt herefter 1 spsk vand og rør sammen. Varm en stegepande med 2 spsk olie op til god varme. Steg kyllingen, så det ikke hænger sammen. Når de har fået lidt farve på begge sider tages de af og ligges på en tallerken.
  3. Grønt: Pil hvidløg, skræl ingefær og hak begge dele fint. Skræl løg og skær det i både. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i tern. Hak chili fint TIP: Justér mængden eller undlad, hvis du ikke vil have retten så stærk.
  4. Sauce: Varm en stegepande eller wok op med lidt olie. Steg alle grøntsager i 2-3 min. Tilsæt ½ dl vand, chilisauce, soja, hvidvinseddike, 1 spsk sukker og bouillon. Kog det op 1-2 min. Tilsæt kylling og varm den igennem et par min. Skær forårsløg i skiver og kom dem i retten. Smag til med salt og peber. Spæd evt. til med mere vand.
  5. Servér Kylling Manchurian med kogte ris.