Tandoori kylling med raita og naan
30-35
3 dages holdbarhed

Tandoori kylling med raita og naan

Sprød tandoori kylling med raita og naan brød, du selv bager.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pizzadej
300 g
Tandoori krydderi
35 g
Kyllingelårsteak
350 g
Hvidløg solo
⅓+¼ stk
Yoghurt naturel
1+1 dl
Koriander
1 drys
Agurk
½ stk
Rødløg
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 784 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 96 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 240°C.
  2. Tandoori: Bland tandoori krydderi med 1 dl yoghurt. Gnid det godt ind i kyllingen og lad det marinere, gerne et par timer i forvejen, hvis du har tid.
  3. Naan: Del dejen i det antal personer i er. Rul dem tyndt ud med kagerulle, pensl med smeltet smør blandet med ⅓ presset hvidløg. Tryk dem let med våde hænder. Bag dem i 7-8 min.
  4. Skru ovnen ned på 220°C. Pil rødløg og skær i kvarte. Læg dem i et ovnfast fad sammen med kyllingen med skindet opad. Bag det i 20-25 min. Kom lidt af væden fra fadet over løgene undervejs.
  5. Raita: Riv agurk og pres væden fra med hænderne. Bland med presset hvidløg, hakket koriander, yoghurt, salt og peber.
  6. Servér kyllingen med løg og dyp naan brødene i raita til.