RetNemt kotelet i fad med champignon og peberfrugt
Glutenfri
4 dages holdbarhed

RetNemt kotelet i fad

med champignon og peberfrugt
3.88 (134)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Liste
Liste
Billeder
Basmatiris
135 g
Champignon
100 g
Rød peber
1 stk
Forårsløg
½ bundt
Kotelet
2 stk
Røget paprika
1 tsk
Paprika
½ pose
Hakkede tomater
½ dåse
Madlavningsfløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
670 kcal
Fedt:
25 g
Kulhydrater:
70 g
Protein:
40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog risene som anvist på posen.
Rens champignon og forårsløg og skær i skiver. Fri peberfrugt for kerner, og skær dem i tern.  
Varm en pande med lidt olie op til høj varme og brun koteletterne af. Læg dem på en tallerken, men vask ikke panden.
 Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen, så kom det i et ovnfast fad.
Servér koteletter i fad med kogte ris.
Håber maden smager!