Mexicansk kylling "en papillotte"
30-40
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Mexicansk kylling "en papillotte"

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Den klassiske franske tilberedningsmetode "en papillotte" er her lavet med inspiration fra Mexico, hvor al saft og kraft holdes i pakken.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Rød peber
½ stk
Løg
½ stk
Koriander, frisk
½ pose
Majskerner
140 g
Kidneybønner
½ dåse
Kyllingebryst
280 g
Tomatsalsa
½ pakke
Chiliflager
½ tsk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 651 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Skyl og skær peberfrugt i tynde strimler. Pil og skær løg i tynde skiver. Skyl og hak koriander groft.
  3. Læg 1 stk bagepapir pr. person ud på bordet TIP: alternativt kan du bruge stanniol. Fordel peberfrugt, løg, majs og bønner på hvert stykke papir og dryp med olie. Læg kyllingebryst og tacosauce på, drys med chiliflager, salt og peber og top med koriander.
  4. Luk papiret godt om indholdet, så der laves nogle små pakker. Bag dem i ovnen i 25 min.
  5. Varm brødet med i ovnen de sidste 5 min.
  6. Servér én pakke til hver med lunt brød til.