15-20
4 dages holdbarhed
Cremet pasta med kylling og bacon
Pasta, kylling og bacon er den perfekte kombination for de fleste familier. Her har vi derudover tilføjet ekstra grønt i form af squash og spinat, hvilket kun gør retten endnu bedre.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- selleri,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Squash
1 stk
Babyspinat
50 g
Bacon
100 g
Timian
½ tsk
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 724 kcal
- Fedt 21 g
- Kulhydrater 74 g
- Protein 60 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog pasta al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
- Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
- Skyl og halvér squash på langs og skær i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
- Brun bacon og kylling et par min. på en dyb pande. Krydr med salt og peber og læg det til side.
- Steg squash med timian 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, fløde, bouillon og ¾ dl vand og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min.
- Bland pasta og spinat i og smag til med salt og peber. Servér straks.