Forloren hare
25
5 dages holdbarhed

Forloren hare

Rigtig mormormad med en klassisk færdiglavet forloren hare, der blot skal varmes i ovnen. Serveres i brun sovs med kartofler, tyttebærsyltetøj og drueagurk. Nemt og med masser af smag.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Forloren hare
500 g
Kartofler
400 g
Tyttebærsyltetøj
75 g
Drueagurk
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 619 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 22 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Hæld forloren hare i et ovnfast fad. Kom lidt vand i posen, ryst den, så du får al sovsen med og hæld det i fadet. Sæt fadet i ovnen ca. 15 min.
  3. Kom kartoflerne i en gryde med vand så det lige dækker. Tilsæt ½ tsk salt og kog i ca. 15 min. Stik i dem med en skarp kniv eller en kødnål for at tjekke at de er møre.
  4. Kom tyttebærsyltetøj op i en lille skål. Skær drueagurkerne i skiver.
  5. Servér forloren hare med kogte kartofler, drueagurker og tyttebærsyltetøj.