Panang karry med okse
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Panang karry med okse

Stærk Thai panang med super mørt oksetykkam og grønt. Serveret med ris.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • krebsdyr,
  • fisk,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel

Det skal du bruge

Ris hvide
200 g
Oksesteg af tykkam
300 g
Skalotteløg
2 stk
Peberfrugt rød
1 stk
Karrypasta, rød
1 spsk
Kokosmælk
2 dl
Fiskesauce
1 tsk
Sojasauce
½ spsk
Koriander
1 drys
Lime
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 936 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Retten er stærk, hvis man ønsker den mildere, skal der halveres på mængden af karry pasta.

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Skær kødet i 2x2 cm tern.
  3. Panang: Pil skalotteløg og skær i skiver. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i tern. Varm en gryde op med lidt olie og steg den røde karry 1-2 min. Tilsæt skalotteløg og peberfrugt og steg videre et par min. Tilsæt ¼ spsk mel og rør det sammen. Hæld kokosmælk og ½ dl vand i og tilføj fiskesauce, 1 spsk sukker, soja og kødet. Lad det småkoge i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  4. Hak koriander groft og skær lime i både. Servér karryen med ris og limebåde og drys koriander over til sidst.