Middelhavsbagt fisk
20-30
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Middelhavsbagt fisk

Så kan det ikke blive meget nemmere at lave en fiskeret - hele fiskeretten bages i ét fad - minimal opvask maksimal smag

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt

Det skal du bruge

Bulgur
175 g
Cherrytomat
125 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg solo
½ stk
Citron
½ stk
Kapers
½ glas
Oliven
50 g
Oregano
1 tsk
Mørksejfilet (har været frosset)
2 stk
Persille, bredbladet
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 579 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
  3. Skyl tomater og skær i halve. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Skyl citron og riv skallen fint.
  4. Kom lidt olivenolie i et ovnfast fad og tilføj tomater, løg, hvidløg, kapers, oliven, citronskal og oregano. Bland det godt rundt.
  5. Læg fisken ovenpå grøntsagerne i fadet. Dryp med olivenolie og krydr med salt. Bag det i ovnen ca. 10 min. til fisken er gennemstegt.
  6. Hak persille groft. Servér fisken med bulgur og et drys persille.