15-20
Laktosefri
3 dages holdbarhed
Middelhavsbagt fisk med bulgur
Så kan det ikke blive meget nemmere at lave en fiskeret - hele fiskeretten bages i ét fad - minimal opvask, maksimal smag
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- fisk,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
Det skal du bruge
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Cherrytomater
125 g
Rødløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Citron
½ stk
Kapers
½ glas
Oliven
50 g
Oregano
1 tsk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 552 kcal
- Fedt 15 g
- Kulhydrater 66 g
- Protein 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
- Kog bulgur i 3½ dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
- Skyl tomater og skær i halve. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Skyl citron og riv skallen fint.
- Kom lidt olivenolie i et ovnfast fad og tilføj tomater, løg, hvidløg, kapers, oliven, citronskal og oregano. Bland det godt rundt.
- Læg fisken ovenpå grøntsagerne i fadet. Dryp med olivenolie og krydr med salt. Bag det i ovnen ca. 10 min. til fisken er gennemstegt.
- Hak persille groft. Servér fisken med bulgur og et drys persille.